PRIMA PAGINA  |  CONTACT
   
 
  Romana
    English

Consiliul Editorial


 Revista Cogito este un eveniment editorial de excepţie, care demonstrează preocuparea specială pentru activitatea de cercetare ştiinţifică şi filosofică din comunitatea noastra academică.
   Acest fapt a atras participarea, cu studii şi articole, la realizarea primului număr a unor distinşi academicieni, profesori universitari doctori ca Alexandru Boboc (Universitatea Bucuresti), Teodor Dima (Universitatea ,,Al. I.Cuza", Iaşi), precum şi a unor cadre didactice remarcabile, atât din Universitatea noastră, cât şi din alte instituţii de invăţământ superior din Bucureşti, Iaşi şi din străinătate.
   Revista Cogito apare de patru ori pe an şi conţine studii şi articole din următoarele domenii: filosofie, stiinţele politice, ştiinţe juridice, ştiinţe economice, limbi străine, istoria ideilor.
   Prin tematică, articolele şi studiile se adresează nu numai specialiştilor, ci şi unui public mai larg, interesat de mersul ideilor contemporane.
   Revista Cogito, aparuta in 16.07.2009 a fost recunoscuta si evaluata CNCSIS, fiind cotata D, in decembrie 2009, iar in 07.06.2010 a fost cotata C. In 29.04.2010 Cogito a intrat in BDI IndexCopernicus Journal Information, dobandind recunoastere internationala (link).

Editor şef,
Prof.univ.dr. Gabriela Pohoaţă

 

 

 

EDITOR SEF
PROF. UNIV. DR. GABRIELA POHOATA
EMAIL: GABRIELA_POHOATA@YAHOO.COM
COGITO A INTRAT IN index copernicous
BDI INDEX COPERNICUS JOURNAL INFORMATION
PRIMA PAGINA  |  CONSILIUL EDITORIAL  |  CONSILIUL CONSULTATIV  |  NUMAR CURENT  |  ARHIVA  |  INFORMATII AUTORI  |  CONTACT
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.